Polterabend Fyn – Aktiviteter på hele den grønne ø.

Bliv mere set hos os.

Har du en virksomhed som tilbyder aktiviteter til polterabend i Odense og på resten af Fyn? Og kunne du tænke dig at komme på en af Fyns bedste portaler for polterabends? Så er du kommet til det rette sted.

Polterabend Fyn - Bliv set mere hvis din virksomheder tilbyder aktiviteter til polterabends på Fyn.
Vi er nye men vi er energiske.

Polterabendfyn.dk er en forholdsvis ny portal men vi bruger en masse tid og kræfter på at reklamere for portalen, så når folk leder efter aktiviteter kommer de ofte ind på vores portal og hvis du ligger her vil de komme videre til dig, og så er der kunder i butikken.

Kom gang i gang.

Da vi er en ny portal har vi valgt at gøre hele år 2023 gratis for nye annoncører. Herefter koster en annonce 1000 kr. for et år.

Bliv set på Google.

Vi søgemaskine optimer hver 14 dag og anvender også Google ads. På den måde sørger vi for at vores annoncører kommer højt op i søge resultaterne på Google og Bing.

Vi søgemaskine optimer hver 14 dag og anvender også Google Ads

Du kan også altid kontakte vores webmaster gennem Enkelt Web eller ring til ham på TLF: 93 95 29 04 Alle hverdage mellem 10.00 og 15.00

Når det passer dig.

Med en annonce på polterabendfyn.dk kan du selv logge ind og rette og opdatere når du ønsker det. På andre portaler opdatere de for dig men det er sjældent og de tager mange gange ekstra penge for det.

Video guides til at rediger eller opdater din annonce

Video guides til at oprette og rediger/opdater din annonce.

Hvor vil du ligge på portalen?

Din annonce bliver som standard lagt under alle annoncer. Men man kan selv vælge hvor man vil ligge. Dette skriver man i en mail til os og vi ligger din annonce rundt på siden.

Og efter byer:

Polterabends på hele Fyn.
Polterabend i Odense og alle de andre byer på Fyn.
Facebook