En fægtekonkurrence hos Duellen.dk

En fægtekonkurrence hos Duellen.dk indeholder masser af action, spænding og konkurrence. Jeg kommer ud til jer, med en bil fyldt med fægteudstyr, der hvor det passer på jeres polterabend-rute. Vi kan fægte udendørs og indendørs. Har I kun lidt plads går det også fint, fægtning er meget fleksibelt. I skal afsætte cirka 2 timer til jeres fægtekonkurrence. Har I travlt kan vi gøre det hurtigere, men vi kan også nemt bruge 3 timer.

Fægtekonkurrence med kasper

Fægtekonkurrence – Kort fortalt.

Jeg lægger ud med at fortælle ganske kort om fægtning og derefter giver jeg jer tips og tricks til taktik og teknik for jeres våben: kården. I skal igennem et intenst træningspas, hvor I lærer fægte-benarbejde og I skal lære at angribe jeres modstander – og forsvare jer. Efter cirka en halv time er I fuldt uddannede fægtere – og klar til kamp. I får fuld fægte-udrustning på, det vil sige fægtejakke, maske, handske og våben. Jeg medbringer selvfølgelig alt fægteudstyret. I skal blot medbringe t-shirt, LANGE træningsbukser og sportssko. Og være klar til at svede lidt. Når I skal i kamp får I også udstyr på til elektronisk markering af, hvornår I rammer hinanden. På samme måde som hvis I skulle fægte DM, VM eller OL.

Individuel eller hold.

Fægtekonkurrence kan enten være en individuel konkurrence eller en holdkonkurrence. I den individuelle konkurrence bliver I opdelt i puljer. Hvis I er 10 deltagere bliver I delt i 2 puljer. Hver pulje får sin egen bane og fægterne skiftes til at møde hinanden indtil man har fægtet mod de 4 andre i puljen.

Fægtning i Odense.

Fægterne skiftes til at være dommere. Efter puljerne fægter I en finalerunde med de 2 bedste fra puljerne, som mødes i semifinalerne. Og til slut er der selvfølgelig finale, hvor vi til slut kan kåre dagens fægtemester. Vi fejrer vindere med et par flasker bobler som jeg medbringer – og vinder åbner selvfølgelig flasken med sabel.

Hvis I vælger en holdkonkurrence fægter man selvfølgelig stadig èn mod èn, men I er delt i hold på 3-6 personer,  som møder et andet hold. Jeres sejre og nederlag mod det andet hold lægges sammen. Hver holdkamp består af 3-6 kampe. Holdet med flest kampe har vundet. Enten skiftes alle holdene til at mødes indtil alle har fægtets mod hinanden (alle mod alle-konkurrence). Eller vi fægter cup-system, altså kvartfinaler, semifinaler og medaljekampe.

Lad os tage en duel i fægtning.

Under begge konkurrenceformer får alle mange spændende, sjove og krævende fægtekampe, og vi slutter med at finde en vinder. Alle kan være med. Store og små, unge og  gamle. Alle er lige, og man styrer selv intensiteten. Og jeres program og behov planlægges og tilpasses af jer selv sammen med instruktøren.

Se duellens annonce her på polterabendfyn.dk

Besøg duellens egen hjemmeside her

Facebook