Så er Copenhagen Cream kommet til polterabendfyn.dk

Copenhagen Creamer overraskelser indbygget i et Magic Touch Wellness Party fra Copenhagen Cream, som garanterer at I får en sanselig og skøn oplevelse og når I går herfra er det med mange
positive minder vil blive husket i meget lang tid efter jeres besøg hos os.

Pris kun 300 kr. i alt – hvis I er mellem 6 og 20 piger

Når I skal afsted på en god polterabend, vil I sikkert gerne starte med en event der samtidig er en god of vidunderlig underholdning for jer alle og ikke kun i den tid det varer, men hele
dagen-aften-nat. I vil gå til ro med et smil på læberne over at I valgte os først. Vi sætter en tur i gang som inkluderer overraskelser der vil være magiske for jer, for de vil give jer en fantastisk wellness som I vil tage med jer.

Copenhagen Cream

Vi stiller selvfølgelig alle vores produkter til rådighed, således at alle deltagere kan udvælge lige dem der tiltaler den enkelte og kan således prøve dem lige dem I gerne vil.
Efter at bruden så har udvalgt de dufte og Face Cream hun gerne vil prøve, hun vil desuden få lov til at tage enten den Face Cream eller Body Oil som hun er mest glad for med sig hjem.

Sådan foregår arrangementet rent praktisk

Vi sender så vores Magic Touch ambassadør til den adresse hvor der er aftalt at holde jeresarrangement til det tidspunkt der er angivet, og denne vil have alle de prøver af Face Creamog Body Oil der skal bruges med sig, I skal sørge for at ambassadøren til enhver tid har adgang til vand undervejs.

Vores arrangement er indrettet således, at det foregår i to dele ogvi vil holde en pause undervejs. Der vil blive afprøvet cremer og olier til både hænder og fødder, ansigt og krop samt fremvistflere spændende accessories du med fordel kan bruge sammen medprodukterne, for at opnå endnu større effekt.

Copenhagen Cream Wellness

Pris: Minimumspris 300 kr. som dækker ca. 2 timers skøn wellness oplevelse med indbyggede overraskelser ved minimum 6 deltagere deltagere. Med mulighed for at tilkøbe ekstra forkælelse til minimum 250 kr.

Deltagerantal: Minimum 4 og max 20 personer. Har I specielle ønsker til jeres wellness homeparty eller er I flere end 20 personer, snakker vi om det og kan ofte finde en løsning.

Hvis I er færre end 6 personer, så koster det 200 kr. ekstra.

Se Copenhagen Cream annonce her på polterabendfyn.dk

Besøg Copenhagen Cream egen hjemmeside her

Facebook