City Escape Game på polterabendfyn.dk

City Escape Game på polterabendfyn.dk

City Escape Game har fundet vejen til polterabendfyn.dk og fået en annonce her på portalen. City Escape Games tilbyder anderledes underholdning i form af et spil der foregår i byen hvor du eksempelvis skal ud og fange en morder.

Se deres annonce her.

City escape game – anderledes polterabend event.

Hvis jeres polterabend skal være anderledes kunne dette være en god aktivitet at sætte ind i jeres program. Det er et IRL (in real life) spil hvor i bliver udstyret med en iPad. Herefter skal i rundt i Odense´s gader og stræder og løse opgaver og gåder. Udover iPadén får i også en kuffert med som indeholde en masse forskellige gadgets. I har i alt 2 timer til at fuldføre missionen.

Denne aktivitet kan ikke kun bruges til en anderledes polterabend. Men kan også bruges af firmaer som afholder teambuilding for deres ansatte. Det er en god måde at få dine medarbejdere til at samarbejde og styrke fællesskabet i din virksomhed.

16 byer at vælge imellem til jeres events (ikke kun i Odense eller på fyn).

City Escape holder til på Gråbrødre plads nr 3 i Odense. Men selve spillet afholdes i hele 16 byer landet over og de har en lang række missioner i deres pakker. Heriblandt Operation black out, mindfall eller som vi nævner tidligere i artiklen “Hunt a killer”. Mere dybdegående information om disse missioner kan du eller i finde på deres egen hjemmeside. Og der kan i også ringe eller maile til dem hvis i ligger inde med flere spørgsmål om spillet / eventet.

Lyder det som noget du vil udsætte gommen eller bruden for inden de skal giftes? Så hop ind på deres annonce her på portalen eller hop videre til deres egen hjemmeside – tryk på linket nedenunder. God fornøjelse. e

BESØG CITY ESCAPES GAME EGEN HJEMMESIDE HER

Facebook